Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

0 Ώρα για μεταγραφές!

Με την πραγματοποίηση του καθοριστικού ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε σήμερα το μεσημέρι, μπαίνουν αυτόματα στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Επιθετικός και χαφ στο προσκήνιο. «Κλειδί» ο Μοντέστο.



Η ώρα για την ολοκλήρωση των τελικών μεταγραφών του Ολυμπιακού έχει φτάσει. Καθώς βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν από το «κλείσιμο» της θερινής μεταγραφικής περιόδου το σημερινό ραντεβού του προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής.
Όλα για επιθετικό
Στο προσκήνιο μάλιστα έχει περάσει και η προοπτική της απόκτησης ενός ακόμα επιθετικού. Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται τα ονόματα των Ιακουίντα, Αρναούτοβιτς και Ντέλεφ, με την κάθε περίπτωση να εξετάζεται ξεχωριστά από τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ, μια και έχει τις ιδιαιτερότητές της.
Περιμένει το «οκ» ο Αμπντούν
Από την άλλη, «κλεισμένος» είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας και απομένει και η τελική έγκριση του Βάσκου τεχνικού στη σημερινή συνάντηση με τον Μαρινάκη, ώστε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στις υπογραφές συμβολαίων άμεσα, έπειτα και από την απόφαση για υποβιβασμό της Καβάλας στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Κοιτάζει εκ νέου χαφ
Επιπλέον, συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους των πρωταθλητών η περίπτωση του αμυντικού χαφ. Ο Μακούν μπορεί να τα... γύρισε χτες, αλλά ακόμη η περίπτωσή του δεν εγκαταλείπεται, ενώ ανάλογα και με τις τελικές εισηγήσεις του Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί με συγκεκριμένους στόχους στην αγορά των τελευταίων ημερών ενώ ακόμα υπάρχει στα υπόψη ο Μάρκο Εστράδα.
Τζιόλης και Ορμπάιθ
Όσο για τους Τζιόλη και Ορμπάιθ, ο πρώτος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και αυτός θα περιμένει να πάρει την τελική συναίνεση για να έρθει στα γραφεία της ομάδας. Αν τελικά κριθεί στη σημερινή συνάντηση ότι δεν είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτησή του τότε ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα, ενώ σίγουρα θα τεθεί στο τραπέζι και το όνομα του 33χρονου Βάσκου αρχηγού της Μπιλπμπάο, την ώρα που «τελειώνει» και η υπόθεση παραχώρησης του Ουρτάδο.
«Κλειδί» ο Μοντέστο
Τέλος, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο Βαλβέρδε έχει εκτιμήσει αφάνταστα την ποδοσφαιρική πειθαρχία του Μοντέστο και θεωρεί ότι είναι εξαιρετικός παίκτης τόσο για το χώρο του κέντρου όσο και στα μπακ και όπως χαρακτηριστικά είπε σε ανθρώπους της ομάδας, είναι δύσκολο να τον αφήσει εκτός εντεκάδας, κάτι που πιθανώς να διαφοροποιήσει και τις τελικές κινήσεις της ομάδας.
Scroll to Top