Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

0 Αγιασμός με ευχές για πορεία στην Ευρώπη

Με τον προβληματισμό να είναι διάχυτος στην ΠΑΕ για την πιθανή αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, τελέστηκε στου Ρέντη ο καθιερωμένος αγιασμός με τις ευχές του Πάτερ Δημήτριου για νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε κανονικά το παρών, όπως και οι Γιάννης Μώραλης και Γιάννης Βρέντζος.


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν έκανε κάποια ομιλία, αλλά χαιρέτησε όλους τους παίκτες διά χειραψίας. Λόγο έβγαλε πάντως ο Πάτερ Δημήτριος, ο οποίος ευχήθηκε για το νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη.
"Πέρσι, κάναμε για πρώτη φορά τον αγιασμό. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί ξένοι εδώ, ωστόσο, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει εκπροσωπείται στην Ευρώπη με την αξιοπρέπεια του τόπου του Πειραιά και την εργασία των ανθρώπων της Θάλασσας", είπε και πρόσθεσε.
"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει την ψυχή και την καρδιά του και εσείς πρέπει να σταθείτε αντάξιοι. Δεν συζητάμε για πρωτάθλημα, γιατί αυτό είναι δεδομένο. Αυτό που θέλει ο κόσμος του Πειραιά είναι μια καλή πορεία στην Ευρώπη".
Να σημειώσουμε πως εκτός των Μαρινάκη, Μώραλη και Βρέντζου, παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ, Γιώργος Παύλου.

Scroll to Top