Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

0 Τέλος ο Νικολάκης από Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί ο Γιάννης Νικολάκης, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τον μοναδικό τίτλο που έχουν οι «ερυθρόλευκες» στο βόλεϊ γυναικών.



Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του ενός και μοναδικού τίτλου που έχει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των «ερυθρολεύκων», αυτό του Κυπέλλου. Ωστόσο ο Γιάννης Νικολάκης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, μιας και σήμερα ανακοινώθηκε πως αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν θέλησε να αναφερθεί στα αίτια του διαζυγίου και δεν το έκανε ούτε και όταν επικοινωνήσαμε μαζί του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών, κ. Γιάννη Νικολάκη.
Ευχαριστούμε τον κ. Νικολάκη για την προσφορά του στην ομάδα βόλεϊ γυναικών επιστέγασμα της οποίας υπήρξε η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών 2011 και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».
«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος»
Όπως αναφέραμε και πριν, ο Γιάννης Νικολάκης δεν αναφέρθηκε καθόλου στα αίτια της αποχώρησής του δηλώνοντας τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Σήμερα, κλείνει ένας σημαντικός κύκλος στην προπονητική μου καριέρα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ικανοποιημένος διότι η αυλαία πέφτει μετά την κατάκτηση ενός σημαντικού τροπαίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου, όπως είναι το κύπελλο Ελλάδας. Κρατώ τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές που πέρασα αυτό το διάστημα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία».
Scroll to Top