Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

0 Ανατροπή στα κόκκινα μεταγραφικά πλάνα;

Μια απορία έχουμε μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τα σκάσει χοντρά για μια, δυο ακόμα μεταγραφές ή θα το δει αλλιώς το θέμα;



Θέλουμε να πούμε το εξής απλό. Αν ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες πιθανότητες να περάσει από τον όμιλο, τότε θα ήταν λογικό και ο Μαρινάκης να μην νοιαστεί αν ξοδευτεί λίγο παραπάνω για να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα και να κάνει μια δυνατή ευρωπαϊκή πορεία.
Επειδή, όμως, ο όμιλος μάλλον δεν …παλεύεται και πολύ για μια από τις δυο πρώτες θέσεις, ή τέλος πάντων ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει σε όλα τα ματς στο 110% των δυνατοτήτων του για να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση, είναι και κάπου λογικό το αφεντικό του Ολυμπιακού να σκεφτεί πιο πολύ για το αν θα τα χώσει ακόμα πιο χοντρά για επιθετικό κι αμυντικό χαφ.
Και το λέμε αυτό επειδή με τους παίκτες που ήδη έχει ο Ολυμπιακός είναι ούτως ή άλλως φαβορί για τον τίτλο στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Αν θα έκανε κάτι παραπάνω θα ήταν για την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Ό,τι παίκτη, όμως, και να πάρει τώρα ο Ολυμπιακός, δύσκολα αυτός ο ποδοσφαιριστής θα αλλάξει τις ισορροπίες στον όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μήπως, λοιπόν, οι εξελίξεις στις μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακές όσο κάποιοι ίσως περιμένουν ακόμα;
www.sportdog.gr
Scroll to Top