Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

0 Ετοιμάζει την τελική επίθεση για τον Ιακουίντα


Και το όνομα αυτού, Βιτσέντσο Ιακουίντα! Αυτή είναι η εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του επιθετικού που αναζητούν στον Ολυμπιακό και για τον οποίο φαίνεται πως πρόκειται να γίνει αποφασιστική κίνηση ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Στη συνάντηση (γεύμα εργασίας) του Β. Μαρινάκη με τον Βαλβέρδε, ο Ισπανός φέρεται να εκφράστηκε κολακευτικά για τον Ιταλό επιθετικό και καθώς έχει εισηγηθεί θετικά ο Κοβάσεβιτς, η περίπτωσή του αποτελεί ισχυρό... δέλεαρ. Σε νέες δηλώσεις του, μάλιστα, ο μάνατζερ του 31χρονου άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του πελάτη του.
Αντίθετα, ο Σπας Ντέλεφ, για τον οποίο δημοσιεύματα από την Πολωνία (λόγω ενδιαφέροντος της Βίσλα) έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, δεν φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή να συγκεντρώνει ιδιαίτερα υψηλές πιθανότητες να γίνει... Πειραιώτης.
Την ίδια ώρα, τελειωμένη θεωρείται στο Λιμάνι η περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν, για τον οποίο απομένουν τυπικές λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί επίσημα και να ξεκινήσει προπονήσεις στου Ρέντη. Ο «Τσινγκούρι» έδωσε τη συγκατάθεσή του στην απόκτηση του Γαλλοαλγερινού, ενώ «εγγυήθηκε» εκ νέου για την ποιότητα και την αξία του Πάμπλο Ορμπάιθ.
Με δεδομένο ότι ο Βάσκος δεν θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπιλμπάο (μπαίνει κατευθείαν στους ομίλους, αφού προήχθη η Τράμπζονσπορ στο Τσάμπιονς Λιγκ), ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες απόκτησής του από τον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του για τη θέση του «κόφτη» έχει πάρει ξεκάθαρα «κεφάλι». Τουναντίον, όπως έλεγαν από την ΠΑΕ, πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν οι υποθέσεις των Μακούν και Εστράδα. Γιατί για τον μεν Καμερουνέζο η Αστον Βίλα συνεχίζει να συζητά μόνο για πώληση, για τον δε Χιλιανό από τη Μονπελιέ ζήτησαν τρία εκατ. ευρώ «ακατέβατα» σε μετρητά και δεν ήταν δυνατόν -υπ' αυτές τις προϋποθέσεις- να γίνει η μεταγραφή.
Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, πάντως, «έμπλεκαν» τον Ολυμπιακό σε σενάριο απόκτησης του 22χρονου Σέρβου Νίκολα Γκουλάν της Φιορεντίνα... Οι παίχτες, από την πλευρά τους, περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία τη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ευχόμενοι σε μεταξύ τους συζητήσεις να μη βρουν στον δρόμο τους κάποια από τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ. Οσον αφορά την υπόθεση του Ρόμενταλ, στη Δανία ανέφεραν πως τα βρήκε σε όλα με την Μπρόντμπι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Scroll to Top