Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

0 Κόκκινος Αμπντούν, όχι Εστράδα, Μακούν!

Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Τζαμέλ Αμπντούν, αφού συμφώνησε όλα με τον Ολυμπιακό και τις επόμενες ημέρες υπογράφει. Δεν προχωρούν οι περιπτώσεις των Αστράδα-Μακούν. Μόνος του παίζει ο Ορμπάιθ!





Ο ΚΟΡΙΟΣΣυμπέρασμα: ό,τι κοστίζει ακριβά, δεν το αγγίζουμε. Πάντως και τον Αμπντούν τον ξέρουμε και τον Ορμπάιθ... τον ξέρει!
Ο Ολυμπιακός φουλάρει για το τελευταίο στάδιο του μεταγραφικού σχεδιασμού με... εκπλήξεις, αφού η πρώτη επιλογή πλέον είναι ο Αμπντούν. Όπως είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες, ο Αλγερινός βρισκόταν μια ανάσα από το Λιμάνι και από σήμερα... προβάρει τα ερυθρόλευκα. Τις επόμενες ώρες θα γίνει η κίνηση για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αμυντικό μέσο.
Εστράδα και Μακούν ανήκουν στο... παρελθόν, αφού σήμερα η Μονπελιέ ενημέρωσε πως ζητά ακατέβατα 3 εκατ. ευρώ, χρήματα που ο Ολυμπιακός δεν θα τα δώσει, ενώ και για τον Καμερουνέζο οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπουν σε συνομιλίες με την Άστον Βίλα. Τι μένει; Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, τον οποίο ο Βαλβέρδε θεωρεί αξιόπιστη λύση, ενώ και ο Βάσκος είναι θετικός στη μετακίνησή του στον Πειραιά. Ο Ουρτάδο δεν βρίσκει ομάδα και θα μείνει στο Λιμάνι, με τον Ισπανό να ζητά ευκαιρίες.
Όσον αφορά τον επιθετικό, ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι δυνατό και στην κορυφή της λίστας είναι ο πανάκριβος Ιακουίντα, ο οποίος είναι και... φευγάτος από τη Γιουβέντους. Το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει ματς στον Πειραιά –μόνο φιλικό– αλλά θα έχει μεταγραφικές εξελίξεις...
Scroll to Top