Πέμπτη, Απριλίου 21, 2011

0 Ρόμενταλ: «Ξέρω ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό»


Ρόμενταλ: «Ξέρω ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό»


Παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012, οι φήμες και οι πληροφορίες θέλουν τον Ντένις Ρόμενταλ να μην έχει εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερο του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει σίγουρος πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, σιγουριά που εξέφρασε με δηλώσεις του στον Τύπο της Δανίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιεύματος, ο Ρόμενταλ συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο βάσκος τεχνικός του αποκάλυψε πως τον υπολογίζει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 32χρονος ακραίος χαφ μάλιστα δηλώνει πως ίσως και να του έκανε καλό το ότι δεν αγωνίστηκε φέτος σε πολλά παιχνίδια, ενώ πρόσθεσε πως έχει ακόμα πολλές φιλοδοξίες για τον Ολυμπιακό.
"Ξέρω πως θα μείνω στον Ολυμπιακό. Δεν με νοιάζει τι γράφει ο Τύπος, αισθάνομαι πολύ καλά στην Ελλάδα και την ομάδα μου. Ημουν πιο χαλαρός φέτος, και μπορεί να είναι καλύτερο για το σώμα που δεν έπαιξα τόσο πολλά παιχνίδια. Έχω ακόμα πολλές φιλοδοξίες για τον σύλλογο", είπε ο Ρόμενταλ.
Ο Δανός άσος δέχθηκε ερώτηση και για τους φίλους του Ολυμπιακού, μιλώντας γι' αυτούς με πολύ κολακευτικά λόγια: "Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω συναντήσει ποτέ. Είναι ζεστοί και βοηθούν την ομάδα", είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμενταλ.
Scroll to Top